ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ ΜΕΘ
ΜΑΦ
ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΥ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ και ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
ΜΟΝΑΔΑ και ΔΙΑΚΛΙΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη
Login:
Password:
Forgot your password?

Εγγραφή

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

Η Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας δεν αποτελεί ειδικό τμήμα της ΜΕΘ, αλλά λειτουργεί στο πλαίσιο της πολυδύναμης ΜΕΘ και της ΜΑΦ του Νοσοκομείου μας, διότι χρησιμοποιεί φορητό εξοπλισμό που μεταφέρεται στην κλίνη των ασθενών που νοσηλεύονται για αναπνευστική ανεπάρκεια, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και μετρήσεις και οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Με τον τρόπο αυτό αξιολογείται η δυνατότητα αποδέσμευσης από τον αναπνευστήρα των ασθενών με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια ή καθορίζεται η ενδεδειγμένη ρύθμιση του αναπνευστήρα για τη βαρύτητα και την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει κάθε ασθενής. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης συσκευής και ρύθμισης σε εξειδικευμένες περιπτώσεις π.χ. διαταραχές αερισμού βαρέως πασχόντων λόγω καταστολής ή κατά τον ύπνο ή λόγω διαταραχής των αναπνευστικών μυών, ή ακόμα και για εφαρμογή εξωσωματικής κυκλοφορίας για την υποστήριξη ασθενών με βαρύτατη αναπνευστική ανεπάρκεια.

Τέλος μονάδα αυτή, δίνει τη δυνατότητα μελέτης της παθοφυσιολογίας της αναπνευστικής ανεπάρκειας με στόχο την καλύτερη κατανόηση των διαταραχών που την προκαλούν και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τους, προωθώντας όχι μόνο την έρευνα αλλά και την εκπαίδευση των νεότερων εντατικολόγων στη χρήση των τεχνικών και μοντέλων αναπνευστήρων και του μηχανικού αερισμού γενικότερα.Hits
2093293
357

Hosts
500627
230

Visitors
1500730
271
0

Powered by Bitrix Site Manager - Content Management & Portal Solutions
Ανάπτυξη και Σχεδιασμός INTEROPTICS S.A. Copyright © 2017