ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ ΜΕΘ
ΜΑΦ
ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΥ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ και ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
ΜΟΝΑΔΑ και ΔΙΑΚΛΙΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη
Login:
Password:
Forgot your password?

Εγγραφή

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ ΜΕΘ

 Η Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας έχει συνολικά τη δυνατότητα να λειτουργήσει 18 κλίνες πολυδύναμης ΜΕΘ ενηλίκων, εάν φυσικά στελεχωθεί με επαρκές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Μέχρι να υπάρξει πλήρης στελέχωση, ο αριθμός των κλινών ΜΕΘ σε λειτουργία μεταβάλλεται (πρβλ και 2.4. Στατιστικά Στοιχεία), έτσι ώστε κάθε νοσηλευτής στη βάρδια του να μην είναι υπεύθυνος για περισσότερους από 3 ασθενείς.      

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, στην πολυδύναμη ΜΕΘ της Κλινικής μας νοσηλεύονται βαρέως πάσχοντες ασθενείς που χρειάζονται Εντατική Θεραπεία για οποιοδήποτε λόγο (παθολογικά περιστατικά, χειρουργικά περιστατικά, πολυτραυματίες κλπ), ενώ δεν αποκλείεται η μεταφορά ασθενών από άλλες εξειδικευμένες μονάδες του Νοσοκομείου μας π.χ. Καρδιολογική ή Καρδιοχειρουργική, σε περίπτωση που υπάρξουν επιπλοκές στην εξέλιξη της βασικής νόσου (π.χ. του εμφράγματος ή του by-pass αντίστοιχα), οι οποίες απαιτούν μια πολυδύναμη υποστήριξη όλων των συστημάτων του ασθενούς.

Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί και μεταφορά από άλλες ΜΕΘ εάν η κατάσταση του ασθενούς επιβάλλει την εφαρμογή διαγνωστικών ή θεραπευτικών τεχνικών που εφαρμόζονται μόνο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας, επειδή διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και/ή εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνογνωσία.

Η πολυδύναμη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Υγείας ως κατάλληλη για την διετή εκπαίδευση των ειδικευμένων γιατρών που επιθυμούν να πάρουν την σχετική εξειδίκευση και να γίνουν Εντατικολόγοι.Hits
2093253
317

Hosts
500606
209

Visitors
1500700
239
0

Powered by Bitrix Site Manager - Content Management & Portal Solutions
Ανάπτυξη και Σχεδιασμός INTEROPTICS S.A. Copyright © 2017