ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΠΤΕΡΥΓΕΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS για ΑΣΘΕΝΕΙΣ και ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη
Login:
Password:
Register
Forgot your password?

Εγγραφή

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Το επισκεπτήριο για τους ασθενείς της ΜΕΘ γίνεται καθημερινά στις 15:00 με 15:30 περίπου.

Χρήσιμες επισημάνσεις

1) Οι συνθήκες αντισηψίας, η ανάγκη περιορισμού της διασποράς μικροβίων και συνεχής εντατική φροντίδα των ασθενών της ΜΕΘ περιορίζουν δυστυχώς τα περιθώρια επίσκεψης των συγγενών τους. Για τους λόγους αυτούς το επισκεπτήριο περιορίζεται σε 30 λεπτά μόνο μία φορά την ημέρα, μετά την ενημέρωση των συγγενών μεταξύ 15:00 και 15:30 περίπου (πρβλ παρακάτω για την ενημέρωση των συγγενών).

2) Εάν υπάρξουν έκτακτα περιστατικά (εισαγωγή νέου ασθενούς, επείγουσα παρέμβαση σε νοσηλευόμενο ασθενή κλπ), μπορεί να είναι απαραίτητο να καθυστερήσει η ενημέρωση ή το επισκεπτήριο. Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη, αλλά προέχει πάντα η φροντίδα και η αντιμετώπιση των ασθενών.

3)   Οι επισκέπτες πρέπει να πλένουν τα χέρια τους πριν και μετά το επισκεπτήριο, να φορούν ειδική προστατευτική ποδιά, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και να μην αγγίζουν τίποτε χωρίς έγκριση του νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ. Μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα μόνο δύο άτομα ανά ασθενή, ενώ απαγορεύεται η επίσκεψη σε παιδιά κάτω των 14 ετών και σε άτομα με μεταδοτικό νόσημα (ακόμη και απλό κρυολόγημα). Δεν γίνονται δεκτά φάρμακα, ρούχα, άνθη, φαγητά και λοιπά υλικά που δεν προέρχονται από το νοσοκομείο.Hits
224874
24

Hosts
34159
21

Visitors
37228
21
0

Powered by Bitrix Site Manager - Content Management & Portal Solutions
Ανάπτυξη και Σχεδιασμός INTEROPTICS S.A. Copyright © 2017